Alexandra Jardvall

Alexandra Jardvall

Se film nederst!

Alexandra er trubadur og låtskriver. Hun har over 20 års erfaring med arbeid som musiker. Det har gitt henne en rutine som man merker når hun opptrer. Hun synger, spiller gitar og munnspill. Hun har en særpreget stemme.

«Med publiken kan jag känna allt från sprudlande glädje till outhärdlig sorg, bättre psykolog än så går inte att få tag på», sier Alexandra med et smil.

Utover i en konsert med egen musikk eller coversanger er Alexandra en svært god vertinne som med glede og lidenskap gjerne holder melodikryss som er veltilpasset situasjonen. Allsang er et selvsagt innslag.

Bakgrunn

Etter utallige bandkonstellasjoner over mange år, ble det som soloartist Alexandra fant sin vei. Utenom konserter rundt om i Sverige har huns spilt over 500 konserter i Nord Norge. Derunder kommer konserter på de fleste norske militærbaser. Hun har også reist utenlands og spilt for de NATO leia styrkene i Kosovo og Makedonia. Hun har også spilt flere hundre konserter i området rundt Oslo, Halden og Fredrikstad. I årene mellom 1999 og 2007 var hun der så ofte som tre uker i kvartalet.

I desember 2007 slapp hun sitt debutalbum «As Good As It Gets» (Trykk her for Spotify link). Albumet har fått mange kritikere til å mykne med ord som «en velkommen debut».

Referanser

Sommeren 2011 var Alexandra «oppvarmingsband» for Socialdemokraternas partiordfører, Håkan Juholt, da han skulle holde sin første tale under Almedalsveckan. En konsert som ble varmt omtalt da Juholdt holdt sin sommerprat i P1

Hun har, som sin hjemkommunes utvalgte hovedsanger, sunget for Kongen og Dronningen i Sverige

Hun underholdt 24 000 løpere under Midnattsloppet 2011.

Hun sang i Globen for 15 000 personer, på Sthlm Venue.

Alexandra kallas blant bransjefolk for Sveriges Sheryl Crow.