Ansiktsmalere

 

Ansiktsmalerne til Mous.no er en glad gjeng med mange flinke artister som møter opp som klovner, nissejenter, sjørøvere, prinsesser, påskekyllinger, hjertemalere, halloween, superhelter, jungeldyr og alle barnevennlige karakterer du kan drømme om!
Vi skredddersyr tema etter kunders ønsker, og har vi ikke det kunden ønsker seg på menyen fra før, så vil vi skaffe det.
Artistene kan ansiktsmale, mingle, holde verksted, lage glittertattoos, lage ballongfigurer, holde show, glitre og/eller flette hår eller sette opp neglelakkstasjon med alle regnbuens farger.
Vi tar imot ønskelister og setter sammen en gøyal pakke til din fest!
 

Klovnen Cathrine


Klovnen Cathrine er en sprudlende og begeistret klovn, som har etablert seg godt på Østlandet de siste årene. Med sin flotte malestrek og vinnende vesen, har hun blitt en kjent og kjær karakter for mange barn. Hun stiller opp til alle typer arrangement – lite eller stort – og tilbyr det kunden måtte ønske enten det er ansiktsmaling, syngende bud eller tøyse-tulle-trylleshow for de aller minste. Fantasien har ingen grenser når det gjelder denne dama!
Når hun ikke er på oppdrag selv, er Cathrine er ansvarlig for barneunderholdningen hos Mous.no.
Se gjerne artistens facebookside for mange fargerike inntrykk: Klovnen Cathrine

 

Miss Disguise


Miss Disguise er også Klovnen Missy og hun elsker å kle seg ut. Hun kan dukke opp i hvilken som helst forkledning – alt fra superhelt til jungeldyr! Miss Disguise har ansiktsmalt i 12 år og har fargelagt utallige barn over hele Østlandet. Hun har også jobbet med flere musikere til både sceneopptredener og musikkvideoer. Når hun ikke er ute på oppdrag, leder hun vårt ansiktsmalerteam og jobber med booking for Mous.no.
Se gjerne artistens facebookside for mange fargerike inntrykk: Miss Disguise

 

Kristin Krusedull


Kristin Krusedull er en av verdens aller dyktigste ansiktsmalerkunstnere. Hun tryller frem de mest kreative og presise design på null-komma-niks! Kristin er utdannet kunstner og grafisk designer, og bidrar til vårt kreative miljø på flere måter. Kristin har kun malt i 2 år, men har allerede begynt å gjøre seg bemerket blandt malere verden over. Hun vinner omtrent alt av konkurranser hun deltar i, og vi er så stolt over å ha henne på teamet vårt.Se gjerne artistens facebookside for mange fargerike inntrykk: Kristin Krusedull

 

Klovnen DoReMi


Klovnen DoReMi er en superengasjert og glad jenteklovn som maler ansikter i alle regnbuens farger etter ønsker fra små og store. Hun jobber til daglig i en barnehage, er fantastisk flink med barn og tar enhver rolle på strak arm. Hennes design imponerer og blir ofte lagt merke til, og trukket frem, i internasjonale ansiktsmalerforum.
Se gjerne artistens facebookside for mange fargerike inntrykk:Klovnen DoReMi

 

Klovnene Mia & Selma


Klovnene Mia og Selma er vårt junior-team! Disse unge talentene imponerer med sin profesjonelle fremtreden og sin dyktige male-strek. De er Klovnen Cathrines forlengede arm, og opptrer gjerne som en flott trio. De tar også jobber sammen eller hver for seg, i alle våre karakterer, og alt etter ønske fra kunde.
Se gjerne artistenes facebookside for mange fargerike inntrykk: Klovnene Mia og Selma