David Talent duo

David er trubaduren og entertaineren med det smittende humøret og det store engasjementet! Nå kan han ta med seg en ekstra mann og skape ekstra trykk på arrangementet ditt.

Hemmeligheten hans er ikke ukjent da han underholder med alt fra gode gamle countryklassikere, listepop, rock..n..roll, blues og viser.

David Talent er folkelig som få, og hans rutine gjør han virkelig til en suksess! På ditt arrangement garanteres «hæla i taket», og det fikser han til gangs!

David Talent sitter også inne med en gullrekke av norske hits, som f.eks » Idyll», «Forelska i lærer..n», «Jenter», «Tore Tang», » Død manns blues», de siste låtene fra Kurt Nilsen osv. osv… Dette fremfører han som viden kjent med trøkk i stemmen og dyktig gitarspill, noe som gjør han til den beste underholderen på de fleste arrangementer og events.

«Vi er veldig fornøyde! De var veldig hyggelige og spilte bra musikk, tror de også tok i mot ønsker fra gjestene etter hvert:) En av gjestene var såpass imponert at jeg tror han booket de til julebord-spilling for firmaet han er leder for.
Takk for at du fant de til oss:)» Tone Lise Hjørnevik,( lykkelig brud, Syd- Koster, Sverige 25.06.2011)

«Vi hadde David Talent på sommerfesten vår, og for en suksess!! Vi ville ha en trubadur som spillte de beste allsang låtene og helst masse norsk. Skal si denne sjarmøren leverte! Han er selvskreven til vårt neste arrangement!» (26/8-2010 Hilde Dahl Hjerkinn, Konica Minolta Solutions AS)