DJ Short Cut

Short Cut har siden 1999 snurret plater over hele landet. Med høyt volum og gassen i bånn serveres Topp 20 show og 90 – talls show på en måte som passer overalt fra ungdomsklubber til russefester og større bedriftsarrangementer. Planlagt julebordet eller sommerfesten ennå? For mer informasjon, se Booking.

Short Cut har jobbet som konfransier for Nobels Fredspris og Playboys 50-års jubileum , Nike, UNICEF og Forsvarets Spesialkommando – i 13 år har ledende bedrifter og høyprofilerte merkevarer benyttet Short Cut til å lede sine arrangementer. Med lang erfaring fra direktesendt TV vil Short Cut være en en garanti for at ditt arrangement blir avviklet på en rutinert og profesjonell måte.

Siden 1999 har Short Cut jobbet som programleder for norges største TV – kanal. I 2007 takket han ja til et tilbud fra NRK om en kontrakt som tilbød fast stilling som journalist. Da hadde han allerede åtte sammenhengende år bak seg med suksess på TV-skjermen, flere seerrekorder og en høy markedsverdi blant publikum