Doffe

-er en showtrubadur som har drevet med musikk i over 25 år, hatt med seg gitaren de siste 20 årene, og opptrådt i alle mulige sammenhenger. Med rundt 100 spillejobber i året, har han vært borti alle mulige settinger. Det være seg bursdager i mange aldere, musikk-quiz, spilling på på pub’er, afterski, studentkroer, firmaturer og… Ja, til fest kort sagt.

Doffe er kjent for sitt gode humør, sin kommunikasjon med publikum, og hans evne til å få folk til å le og danse på bordet.

Reportoaret er varierert, erfaringen bred, og allsangfaktoren høy. Med over 200 låter på reportoaret finner han musikk som passer for anledningen, og er også åpen for ønskelåter. Musikken spenner fra nyere pop, via de kjente norske slagerne for de som vil være med og synge, til 70-talls pop/rock for de som ønsker å få lufta dansefoten – noe det som oftest ender med.

Med sin trådløse mikrofon skal man ikke ta for gitt at han sitter på stolen hele tiden. Doffe er nemlig ikke fremmed for selv å danse på bordet utover kvelden, om stemningen skulle tilsi det. Men, han klarer også å sitte stille og spille rolige låter, om forsamlingen foretrekker det.
For å nevne noen artister; Jokke, CC Cowboys, Beatles, Eric Clapton, Postgirobygget, Creedence, Red Hot Chili Peppers, DeLillos, Oasis, Counting Crowes, Bryan Adams, Raga Rockers, Bon Jovi og maaaaange flere.