Frode Johansen

”40 år, nok er nok” er en visekonsert av og med Frode Johansen. Gjennom selvironi, humor og sterke, ærlige tekster tar Frode oss med på en reise gjennom de viktige temaene i livet; kjærligheten, døden, angst og alkoholisme, ensomhet og førtiårskrisa. Med akustisk gitar og en ujålete stemme gir han oss en halvannen times forestilling der han deler rikelig av sine livserfaringer ervervet gjennom 25 år som proffesjonell artist og musiker. Og menneske.

 

Middagsshow

Musikalsk standup (og litt alvor) for firmaer som ønsker en annerledes opplevelse.

Siden jeg kom med min første plate i 2013 – og la opp som pubtrubadur for all fremtid – har jeg reist landet rundt og holdt konserter med egne låter. Jeg gjorde 100 konserter i fjor og har et helt fantastisk levebrød. Jeg har lenge tenkt at mine konserter burde passe i eventmarkedet, hos de rette firmaene. Enten som et underholdningsinnslag under middagen, eller for firmaer og selskaper som ønsker en bredere opplevelse enn «bare» party- og covermusikk. Jeg har f eks gjort minikonsert for Avinor på dere fagdag, med ønske om «en mer gjennomtenkt underholdning».

 

Frode Johansen har gitt ut fire plater. Og har vekslet mellom vise- og viserock. Han er profilert artist på den norske radiokanalen Ordentlig Radio drevet av Øystein Sunde og Tor Andersen, han har deltatt på programmet Låtskriver’n sammen med artister som Unni Willhelmsen, Thom Hell, Bare Egil Band og Daniel Kvammen, i tillegg har han vært grundig omtalt på NRK P1 i programmer som Norsk på Norsk og Kveldsåpent.

 

Frode reiser også rundt med forestillingen ”Tilbake Fra Helvete” der han forteller om sin fortid som alkoholiker og narkoman for ansatte i NAV og andre rusrelaterte yrker.

 

”40 år, nok er nok” skal spilles sommeren og høsten 2016 og passer godt på små, intime scener som kaféer, foajéscener i kulturhus, viseklubber og så videre.

 

Frode Johansen kommer med sin fjerde plate; ”Akustisk Kombo” for å understøtte denne forestillingen den 1. juni 2016. Si fra dersom du ønsker å få tilsendt en låt eller to.