Henrik Morken Nielsen

Henrik Morken Nielsen har spilt i ulike TV-serier og spillefilmer, og han har underholdt flere hundre bedrifter i hele Norge Med sine hysterisk morsomme humorforedrag om salg, kommunikasjon og motivasjon (Bli best med Julius Tallulah) har Henrik gjennom årenes løp blitt en svært etterspurt foredragsholder og konferansier. Han har gledet bl.a Selvaag, Microsoft, Virke, Ernst & Young, SpareBank 1 og DnB.

Henrik er kjent for sin allsidighet, både som skuespiller, sanger og komiker. Han skreddersyr alle oppdrag etter kundens ønske og behov, og han legger alltid sin sjel i levere det beste resultat. Med fire års høyere utdanning i drama og teater fra Høgskolen i Oslo har han bred kunnskap og faglig tyngde. Han har skuespillerteknikk og pedagogikk som spesialfag

Det er ikke uten grunn at Hollywood regissør Harald Zwart sier; «…. ingen er som Henrik, og ingen kan spille som Henrik» I rollen som den gladkristne «Helge» i suksessfilmene Lange flate ballær ble han kritikerrost for sitt komiske talent.

Ønsker du en erfaren, sjarmerende og morsom konferansier eller foredragsholder? Eller trenger du kanskje en reiseleder eller stuntreporter? Kanskje trenger du hjelp til å lage en bedriftsfilm, eller du vil bli kjent med venner og ansatte på en ny å annerledes måte med teatersport?

Mange velger teatersport eller foredrag på dagen med Henrik som konferansier senere på kvelden.

Henrik er en gledesspreder som vi anbefaler på det sterkeste!