Henrik Thodesen

– komiker, skuespiller, programleder, dj og tekstforfatter, kanskje best kjent fra «Torsdag kveld fra Nydalen» og filmen «Tina og Bettina». Han har vunnet 2 Gullruten priser og har premiere på det nye tv-programmet «En helt vanlig dag» på TvNorge om under 2 uker med kollega og bestevenn Odd-Magnus Williamson.

 

Gjennom 12 år som stand up-komiker har Henrik Thodesen utviklet sitt eget unike utrykk innenfor stand-up sjangeren. Han startet humor-karrieren i revymiljøet på Chateau Neuf under studietiden med Else Kåss Furuseth, Morten Ramm og Odd-Magnus,  og har senere vært på skjermen i beste sendetid i «TKFN» gjennom flere år, satt opp eget stand-up show «Hjemme hos Henrik Thodesen» og spilt i flere filmer og tv-serier. Sist var han aktuell som flere karakterer i tv-programmet «Mellom bakkar og berg» på TvNorge. Henrik er i tillegg en anerkjent dj og har spilt på de fleste kredible klubber i Norge.

 

Vi kan nå tilby han som dj, konferansier og stand-up komiker til alt av eventer, om det enten skulle være et kjapt komiker-innslag under møte/lunsj eller et lengre event med premieutdeling, middag og fest.