Jan-Robert Henriksen

Jan-Robert Henriksen.   25 års som komiker.  25 år som politietterforsker!   To motsetninger – et liv.  Jan-Robert Henriksen er for mange kjent via TV som komiker.  Opptreden på NRK Komiprisen, egne TV show, eget teatershow på LATTER, Chat Noir og Edderkoppen pluss mange kulturhusscener og humorfestivaler i Norge.  Mer enn 3100 ganger har han fått folk til å le – og tenke!  På samvittigheten har han også 2 humorbøker.

Men mange har også hørt ham som foredragsholder innen emnet humor.  Foredragene har også ført ham til Sverige på turne sammen med kjente Ulla Skoog mfl. Foredragene er ideelle for lange fagdager, kick off og seminarer. La gjestene få le og lære er hans livsdeviseJ  Foredragene tilpasses føringer fra kundene.  Fra 30 minutter til 5 timer lange seminarer.

Jan-Robert Henriksen er utdannet politi med videreutdanning i etterforskning, prosjektledelse og jurist.  Men han har også bred teoretisk kunnskap og tung realkompetanse innen emnet humor.   Kort oppsummert handler det om å møte mennesker!  ”Han får alt til å snakke – og alle til å le”, er sagt om hans underholdningsverktøy.  Jan-Robert Henriksen (yann-robert) har som mål å være Norges morsomste foredragholder, en av Norges morsomste komikere og en av verdens beste buktalere.

I dag får vi høre ham…..