Madcon

I samarbeid med andre ledende byråer har vi den glede av å tilby:

Madcon

Madcon gikk fra å være fullproppa av kred i hip-hop miljøet til å begi seg ut på det mer kommersielle markedet med coverlåta Beggin. Nå regnes de mer som et popband, og hitlåtene kommer på samlebånd.

«The Hardest Working Duo in Showbusiness» gir med Contraband (2010) ut sitt fjerde album, oppfølgeren til An Inconvenient Truth fra 2008. Celebre gjester som Ne-Yo, Ludacris og de norske stjerneprodusentene i Stargate bidrar.

Etter massiv suksess med «Beggin'» i 2007 hadde nok de færreste trodd at Yosef og Tshawe ville komme i nærheten av å få en like stor hit, men det var før pauselåta «Glow» kuppet Eurovision-finalen – og dermed kuppet dansegulv og hitlister over hele Europa. Den karibisk-inspirerte oppfølgersinglen «Freaky Like Me» gikk også til topps på VG-lista, og grunnlaget for fjerdealbumet var lagt. På Contraband er begge med, omkranset av ytterligere ni låter som veksler mellom drivende klubbrytmer, gledesstrålende hip hop og varm inspirasjon fra sydligere strøk. Madcons varemerke er noe så befriende som uhemmet kommersiell populærmusikk med stort hjerte, levert av to sjarmører med smittende humør og en sensasjonell evne til å fenge.