Mingelshow

 

 

Mingelshowartistene Heming Kulø fra Oslo og Pia Berg fra Stockholm har til sammen gjennomført show på tusentals ulike arrangementer både i inn- og utland. Med sprudlende energi framfører de gledende underholdning: mingling, humor, a capella sang og mime i fantastiske og fargerike kostymer.
Se presentasjonsvideo nederst på siden!

 

 

 

 

Velkomstshow

Hvem vil ikke ha en kongelig velkomst? Dette er et fascinerende og elegant pantomimeshow som har trollbundet de kongelige. På fransk ønsket Pia dronning Silvia hjertelig velkommen med en rose fra den Mekaniske Barokkdukken i nærver av 1000 andre gjester fra hele verden.

 

Hovmester Bjarne

Han sjarmerer alle med sitt herlige korppsskuespill. Han tuller, danser og er god mot alle. Bjarne sier ingen ting, men kroppen sier alt.

 

Madame Von Rouge


«Willkommen, Bien venue, Welcome…» Glamorøs og forfriskende tar hun deg med inn i cabareéns fargerike verden. Minglende synger hun på fransk og engelsk. Du får en teatralsk følelse av Broadway og Moulin Rouge.

 

Fru Fisefin

Denne fantastiske festglade damen elsker det når det inviteres til fest. Hun mingler rundt og får alle i godt humør med sitt morsomme spetakkel

 

Fru Blom
Med vakre klassiske sommersanger synger hun sommeren inn i alle sine hjerter. Fra sin fantastiske blomstrete kjole deler hun ut roser til publikummet mens hun dansende mingler rundt.

 

Den syngende kaken


Rosalita marsipan byr opp til allsang på festen. Alle jubilanter fortjener en slik hyllest.

 

Pia med den magiske robotdukken

Er det en dukke eller et menneske? Når en man og kvinne blir bedt opp for å prøve å styre dukken hender det uventede. Latteren brer seg. Det her er et fantastisk publikumsfrieri og en magisk forestillin

 

Señorita Tropicana


En eksotisk opplevelse for alle. Hva med tropisk frukt til velkomstdrinken? Dansende mingler hun rundt til sin spanske sang. Det blir hett og lystfult, det blir Rio.

 

Isdronningen


Det går ett sus gjennom publikum av beundring når hun kommer svevende fram i sin fabelaktige drakt. Hun synger de mest klassiske julesangene på svensk og engelsk og en magisk og høytidelig julestemning stiger frem.

 

Pepperkakemannen


Noen må være den morsomme pepperkakemannen. Med unik dans og humoristisk språk får pepperkakemannen fram ekstra godt julehumør.