Neon duo

Neon Duo er en kjempebra danseduo som passer for et publikum som liker å swinge seg og for gjester som liker god underholdende musikk.

Siden 2002 har Neon duo spilt rundt omkring i det ganske land, fine spillejobber fra Sverige i sør til Trondheim i nord.

Neon Duo har med sine ca 30 spillehelger i året høstet mange erfaringer og opparbeidet seg et bra rykte som en flott danseduo.

De har et nytt og moderne PA anlegg som også kan brukes til større jobber og med et spennende repertoar som egner seg godt til dans er det duket for en kjempefin aften med mye dans og hygge.

Neon Duo har bl.a. spilt på steder som Pers Hotell på Gol, Quality Spa og Resort i Son, Rica Park Hotell Sandefjord. Og her får du låter av Creedence, Postgirobygget, Johnny Cash, Van Morrison, DDE, The Beatles, Bryan Adams….ja, de spiller til og med fugledansen om gjestene dine ønsker det.

Neon Duo består av Lars Tommy på keyboard / sang og Linn på vokal. De har med seg egen backtracking ( dvs. musikk på tape) som gjør slik at det hele får en fin bandfølelse selv om de kun er to stykker.