Roar G. Brekke

Trenger du et knallsterkt underholdningsinnslag? Rydd vei for en artist som kombinerer verbale krumspring med lattervekkende mimikk og kroppsspråk. Roar Brekke gjør stor suksess med sin fysiske form for stand up.

Roar Brekke er blant landets mest erfarne komikere. Debuterte allerede i 1997, og over 1000 opptredener og 4 helaftens show senere er han bedre enn noensinne. Har fått en rekke strålende anmeldelser og har spilt for fulle hus i Bergen, Haugesund, Oslo, Stavanger – og en lang rekke kulturhus over hele landet. I 2009-10 har karrieren skutt ekstra fart. Forestillingen «K roppsøving» gikk hele 2 måneder på Ricks i Bergen, 2 uker på Latter i Oslo – før en lengre turne på kulturhus og etablerte standupscener langs hele vestlandskysten. Over 80 forestillinger er det blitt, og flere blir det nok. Høsten 2011 satte han opp jubileumsshowet «Askeladden fra Odda» med høydepunkter fra karrieren så langt.

Det er særlig bruken av mimikk og kroppsspråk folk gapskratter av. Som en anmelder skrev: «Det må rett og slett oppleves. Poengene satt tett som hagl, og mange av høydepunktene var en kombinasjon av verbale gullkorn, musikk, dans og utrolig bra mimikk.»

Brekke gjør også mange oppdrag for firma over hele landet. Og med sin lange erfaring vet han nøyaktig hvordan han skal åpne latterdøra hos selv de mest kresne gjester. Og det uten å ty til billige eller ondsinnede poenger.

Ved siden av det fysiske er det nemlig varm, gjenkjennende humor som kjennetegner denne2-barnsfaren. Du ler så du griner fordi du kjenner igjen dine og kjærestens vaner, hemmelige tanker og hverdagslige hendelser.

Roar Brekke er også en erfaren konferansier og toastmaster for alt fra store messer til jubileumsmiddager. Han vet å tilpasse humoren til sitt publikum. Latteren runger, enten det er 100 elleville russ, 300 hylende sykepleiere – eller 25 dresskledde revisorer. Med en leken men profesjonell hånd styrer han både dagskonferanser og kveldsarrangementer. Ønsker du både en konferansier og underholder – ja, så får du her i både pose og sekk.