Sidekicks

  – coverbandet som er som poteten og kan brukes til alt i alle sammenhenger og former.

 

Sidekicks har spilt land og strand rundt siden 1997 og har utviklet seg til å bli et av de hyppigst brukte og mest etterspurte coverbandene vi har. Og det med rette, nettopp fordi de stiller med et enormt stort og variert repertoar og en solid scenetilstedeværelse og er dessuten en riktig så trivelig gjeng å forholde seg til for deg som arrangør.

Bryllup, julebord, afterski, bursdager, events, klubber og festivaljobber rundt omkring i Norge er arrangement denne gjengen har spilt på de siste årene.

 

 

Hvem er så Sidekicks? Det er opp til deg.

 

Sidekicks kan stille som duo, trio, kvartett, femmannsband, ja opp til seks personer har vært samlet på samme scene under navnet Sidekicks. Her tilpasses band og repertoar etter arrangørs behov. Her får du låter som tenåringer kan synge med på til klassikere som til og med farfar kanskje kjenner igjen. Gjennom en kveld med Sidekicks kan du få 50-talls swing via irske pub-og allsanglåter til dagens hits. Her kan du få låter fra størrelser som U2, Creedence, Adele, Bon Jovi, Di derre, Postgirobygget, Hellbillies, Jason Mraz, John Mayer, Tom Petty…og listen kan fortsette i det uendelige…