Smokey Sound

«Smokey Sound» er kjent for å skape god stemning og høy festfaktor.
Vokalist Øivind Strand er en av Norges beste på å synge Smokielåter,
også en grunn til at gruppa tok navnet Smokey Sound.
Smokey Sound spiller i tillegg til Smokielåter coverlåter av Pink Floyd, Creedence, Billy Idol, Uriah Heep, Santana, CC Cowboys, Dum Dum Boys, Delbert McClinton etc. etc.

BANDMEDLEMMENE:
* Øivind Strand: vokalist, gitarist, munnspill. Øivind bor på Mysen, men er opprinnelig Oslogutt. Øivind spilte i Black Light Band fra 1974, de var med i NM i Rock i 1977 der de fikk en andre plass. Han har videre spilt i: Captain Midnight, Cocktail og Roullet. Øivind har spilt i Smokey Sound fra våren 2009 da bandet het Moden Frukt, bandet spilte videre under navnene Playboyz og No Smoking før endelig landing på Smokey Sound. Øivind har også samlet originalbesetningen av Black Light Band, som nå spiller sammen på hobbybasis.

* Øyvind Lippestad: trommer. Øyvind bor i Ørje, han begynte sin trommekarriere som 15-åring da han spilte i diverse kjellerband frem til 22-års alderen. Voksenlivet startet. Etter intens øving begynte han å spille igjen rundt år 2000 i et countryband i indre Østfold. Senere har det blitt både blues- og rockeband før Smokey Sound.

* Øyvind Celius: gitarist, vokal/kor. Øyvind er oppvokst i Elverum, men bor nå i Bærum. Øyvind var med i en rekke hardrockband blant annet: Black Night, White Niggers og Rex Begonia. Rex Begonia ga ut en EP i 1982 med egne låter. Flyttet til Oslo og ble med i Captain Midnight på begynnelsen av 90-tallet. Da Captain Midnight ga seg spilte han som trubadur i Norge i 15 år, samtidig som han var med i to husband (Onkel Blaa) i Bærum. Han har vært studiomusiker på to cd-innspillinger. Det siste bandet han spilte i før Smokey Sound var «Mannen på trappa», de har gitt ut en CD.

* Morten Pettersson: bassist. Han er oppvokst i Oslo, men bor nå på Lørenskog. Morten spilte i Hexagon på 70-80 tallet, i tillegg var han med i Black Light band og hadde en liten gjesteopptreden i Oslobandet Bronx. Etter en pause på ca. 20 år startet han opp igjen bluesbandet T & Jet Tornados, hvor han fortsatt spiller. Morten har vikariert både på bass og gitar i en rekke danseband: Riksvei22, Full dekning, Søvnløs og i bluesbandet Smokey Cadillacs.